21.02.2024
Activiteiten kalender - Save the date!!!

Save the date

Als club proberen we regelmatig leuke activiteiten te organiseren. Dit doen we enerzijds natuurlijk om geld in te zamelen voor de werking van onze club: onderhoud van de gebouwen en terreinen, water en elektriciteit, poetshulp voor kantine en kleedkamers, bijscholingen voor onze trainers,… En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Anderzijds vinden we het als club ook belangrijk om deze activiteiten te organiseren om de samenhorigheid te vergroten, ervoor te zorgen dat we een gezellige familieclub zijn en ook gewoon samen eens een leuk feestje te bouwen!

Noteer dus zeker deze data in jullie agenda!

24/3 : Spaghettidag vergeet zeker niet te bestellen via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMp2L2Ti-Y987bp331P4276W2VTRCBfo4ADapDuddkr7-1iw/viewform?pli=1 

14/4 : Sponsordag : deze moest jammer genoeg uitgesteld worden door de sneeuw, maar we hopen op deze nieuwe datum al onze sponsors te verwelkomen op de club.

19/4 : Algemene quiz : vergeet je niet in te schrijven via deze link: https://forms.gle/Wy2PQSbE2uLuUwGC6

30/4 : Dwars door Weelde : op een dinsdagavond deze keer, maar de beentjes kunnen de dag nadien goed rusten aangezien 1 mei een verlofdag is.

3,4,5/5 : Jeugd Toernooi : zoals elk jaar het eerste weekend van mei.

4/5 : Gouden Schoen : sinds vorig jaar in een nieuw jasje dus zeker de moeite om deze datum vrij te houden.

Ook komen voetballen?

Schrijf je in bij KSK Weelde!