KSK Weelde jeugdwerking audit door de voetbalbond: resultaat audit hier te lezen...

Beste bezoeker van deze website van ksk Weelde,

Klik even op de blauwe titel boven dit artikel en je krijgt meer info...

In het najaar van 2017 liet KSK Weelde zijn jeugdwerking doorlichten door 'Voetbal Vlaanderen'.  Voetbal Vlaanderen besteedt deze audits uit aan de organisatie 'Double Pass' die hierin gespecialiseerd is.  KSK Weelde vroeg deze audit zelf aan, wetende dat bij een goed resultaat extra subsidies van de voetbalbond richting Baetenheide zouden kunnen vloeien.  Niet proberen, is altijd verloren, toch?

Double Pass woonde trainingen van onze jeugdploegen bij, evalueeerde de coaching tijdens wedstrijden, interviewde uitgebreid het jeugdbestuur, en onderzocht het door KSK Weelde ingediende digitaal dossier op de website van Double Pass. De audit peilde naar de doelstellingen van de jeugdwerking richting eerste ploeg, over de prioriteiten in de jeugdopleiding, naar onze 'visie' op jeugdvoetbal (te lezen op deze website bij het tabje 'Over ksk Weelde'), onze organisatie, enzoverder...

Vorige week, eind maart,  ontvingen we het EINDOORDEEL van deze audit: HET HOOGST HAALBARE RESULTAAT in gewestelijk jeugdvoetbal.

Voor een lokale club in de dorpskernen van Weelde en Ravels-Eel met slechts een paar duizend inwoners, is dit een fraai resultaat.  Een TROTS jeugdbestuur wilde dit toch even met jullie delen.  We beseffen maar al te goed dat we met onze beperkte middelen nog op veel vlakken kunnen verbeteren, maar het resultaat van deze audit mag gelezen en gezien worden, vandaar dit bericht op de website...  Het jeugdbestuur van uw club weet zeer goed waar en hoe het nog beter kan.  Voetjes op de grond, dus. Maar dit resultaat is een opsteker!

Klik hier voor de volledige brief van de voetbalbond:  /sites/default/files/gewestelijk_1_ster.pdf

Met sportieve groeten,

Een trots jeugdbestuur van ksk Weelde

beseffende dat alles nog steeds beter kan ...