KSK WEELDE gaat op zoek naar nieuwe spelertjes... Kom eens proberen op woensdag 16 en/of 23 mei!

We gaan proberen zoveel mogelijk meisjes en jongens van de geboortejaren 2012 en 2013 op ksk Weelde te krijgen voor twee kennismakingstrainingen.  Het nieuwe seizoen start pas in september, maar we geven nu al de kans aan de jongsten om vrijblijvend eens kennis te maken met ksk Weelde en de voetbalsport. Deze trainingen gaan door op WOENSDAG 16 EN 23 MEI telkens om 18u.

Heb je zelf een zoon of dochter van deze leeftijd, of ken je ouders met interesse, dan zijn deze twee trainingen een aanrader. Je kan vrijblijvend proberen zonder iets te moeten betalen of zo. (klik op blauwe titel bovenaan voor meer info hierover)

Om dit goed voor te bereiden kennen we graag bij benadering het aantal deelnemers vooraf. Daarom graag even een mailtje naar ksk-weelde@hotmail.com of op de 'contact' van deze website of een telefoontje naar Jef Verheyen (0476 354348).

Wat heeft ksk Weelde te bieden? Een gezonde hobby in open lucht, met veel lichaamsbeweging, en bovendien samen met vriendjes in ploegverband, dus goed voor de sociale ontwikkeling.

Voor meer info, aarzel niet naar bovenstaand nummer te bellen. Jef staat paraat voor al je vragen.

Tot binnenkort.

Ps De foto is van mei 2017 van de U6 van toen na hun eerste seizoen... Genomen op ons eigen jeugdtornooi voor debutantjes U6.

Pss Uiteraard zijn oudere jongens en meisjes ook nog steeds welkom.  Zij bellen of sturen best een mailtje met hun gegevens, dan nemen wij contact op met wanneer de eerste trainingen voor volgend seizoen in de maand augustus doorgaan voor hun leeftijd.  Ook zij kunnen dan vrijblijvend eens kennismaken.