Ander clubnieuws

Sportmonitor gezocht

We zijn op zoek naar een sportmonitor voor de begeleiding van onze U6- en U7-spelertjes. We zijn tevens op zoek naar jeugdtrainers voor onze U6- en U7-ploegen. Geïnteresseerd? Neem contact op met Jef Verheyen via 0476/354348 voor meer informatie.

Nieuwe spelers zijn steeds welkom

We verwelkomen nog steeds nieuwe spelers voor onze jeugdploegen. Als je geïnteresseerd bent, dan kan je vrijblijvend aansluiten bij één van onze trainingen om eens te proberen. Neem contact op via ksk-weelde@hotmail.com voor meer informatie.

Tussenkomst van het ziekenfonds

Afhankelijk van bij welk ziekenfonds u aangesloten bent, kan u een deel van het lidgeld terugkrijgen van uw ziekenfonds. Wij bezorgen u in de loop van het seizoen een attest van betaling van het lidgeld. Dat attest bezorgt u terug aan uw ziekenfonds en de tussenkomst wordt door hen geregeld.

Inzameling oud papier gestopt

We stoppen met het inzamelen van oud papier en karton omdat de ophaling voortaan geld kost in plaats van geld oplevert. Gelieve jullie oud papier en karton niet meer in de container op de parking van de club achter te laten. Bedankt voor de trouwe leveringen van de voorbije jaren!